Árak

Tekintve, hogy a villanyszerelés egy sokrétű tevékenység, szeretnénk elkerülni azt a hibát, amit sok kolléga elkövet: látatlanban ad árajánlatot. Ezt általában helyszíni felmérés nélkül teszi, majd a kivitelezéskor felmerülő – nem várt – tényezőkkel szembesülve közli, hogy az árajánlat ezt meg azt nem tartalmazza, mert azzal ő nem számolt…

Azt a politikát valljuk, hogy árajánlatot csak a megrendelővel történő helyszíni felmérést követően adunk, cserébe viszont nem változtatunk a kiajánlott árakon! Látatlanban csak nagyságrendekről lehet beszélni, tételes árajánlat készítés még az elvégzendő munkák felsorolása után sem adható.

Jelenleg a legolcsóbb kiszállási díjat számítjuk fel, mely a következő:

Budapesten belül: 4.000.- forint + ÁFA
Vidékre: 150.- forint + ÁFA/km

Önnek semmi vesztenivalója nincs, hisz mi a felmérést követően – akár még a helyszínen – adunk egy árajánlatot, amit nem kötelező elfogadni. Elfogadott árajánlat esetén a kiszállási díj jóváírásra kerül! A tapasztalat azt mutatja, hogy árainkhoz nem fér kétség: megrendelőink nagy megelégedettséggel nyugtázzák, hogy a villamos kivitelezéseket elérhető áron és kizárólag minőségi anyagokkal végezzük, ezért bátran ajánlanak minket ismerőseiknek, rokonaiknak, barátaiknak amit ezúton is köszönünk!

Árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy hívjon!

A sikeres együttműködésben bízva maradunk tisztelettel!