Tibivill Kft. ~ Az áram az erősségünk!

Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében.

ELMŰ-ÉMÁSZ ÁLTAL

REGISZTRÁLT VILLANYSZERELŐ

VILLÁMVÉDELMI, TŰZVÉDELMI

ÉRINTÉSVÉDELMI FELÜLVIZSGÁLATOK

Tibivill Kft. ~ Az áram az erősségünk! - Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében.

Vendégkönyv

Megrendelőink véleménye a legfontosabb számunkra, hisz ebből építkezünk!
Hosszútávú célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.
Kérjük, segítse munkánkat, írja meg véleményét oldalunkról, szolgáltatásainkról!

4.38 avg. rating (87% score) - 13 votes
 • Hricsovinyi Mihály írta:

  Nagyon köszönöm Önöknek a precíz,lelkiismeretes munkájukat. Nagy örömömre szolgált hogy szakértelmükkel profi módon korszerűbbé tették lakásunk villamossági rendszerét és sikeresen elhárították a már meglévő hibákat. Az Önök felkészültségét és korrektségét követendő példának tartom!

  • Rajk Tamás írta:

   Tisztelt Hricsovinyi Mihály Úr,

   köszönjük visszajelzését!
   Örömünkre szolgál, hogy elégedett volt munkánkkal.
   Minden jót kívánunk!

   Üdvözlettel,
   Rajk Tamás
   ügyvezető

 • Szalontai Rita írta:

  Lakásfelújításom végére érve azt kell mondjam, hogy az összes mester közül a villanyszerelőimmel (Tibivill Kft.) voltam a legjobban megelégedve. Ha az ígérték, hogy reggel 8 órára jönnek, az úgy is volt. Mindenki másra úgy kellett rátelefonálni, hogy ugyan mikor ér már oda. Minőségi anyagokkal, minőségi munkát végeztek. Mivel ELMŰ-s szerelők, a villanyórám vezetékezését is rendbe tették és a vállalt 10 év garanciával kétségem nem fér hozzá, hogy jó munkát végeztek! További sok sikert kívánok Önöknek és még egyszer hálásan köszönöm a munkájukat! Üdvözlettel: Szalontai Rita

 • Tasnádi Gábor írta:

  Cégem irodájában egy egyszerű amper bővítést kértem, még aznap kijöttek, felülvizsgálták a villanyórát, kitöltötték a papírokat és következő héten már jött is az ELMŰ kicserélni a biztosítékokat nagyobbra. Minden flottul ment, bátran forduljanak hozzájuk!

 • Paragi Bence írta:

  Háromfázisú nappali és vezérelt mérőhely kialakítás kapcsán vettem igénybe szolgáltatásaikat. Ingyenes felmérést követően kaptam egy korrekt árajánlatot, az elfogadást követően 1 héten belül kész volt a munka. Az ELMŰ ügyintézést is vállalták, nekem csak otthon kellett lenni, mikor jött az ELMŰ bekötni! Minden tiszteletem a Tibivill Kft.-é, bátran ajánlom mindenkinek őket! Üdv, Paragi Bence, Budapest XIX. kerület

 • S. Balázs írta:

  Szentendrei családi házam építésekor vettem igénybe szolgáltatásaikat. Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt ár, kiváló szakmai hozzáértés, részletes tájékoztatás, és ami a legfontosabb: mindig van A, B és C variáció amiből választhatok, hiszen nem értek hozzá! Tibort bátran ajánlom mindenkinek, nem fognak csalódni!

 • Kozma Istvánné írta:

  Kedves Tibor!

  Még egyszer köszönöm a precíz munkavégzését és a korrekt hozzáállását lakásom elektromos hálózatának felújítása során! Valóban nyugodtabban alszom annak tudatában, hogy újak a vezetékek, kapcsolók, konnektorok, új a biztosítéktábla, valamint hogy egy életvédelmi relé “vigyáz ránk”.

  További szép napot kívánok Önnek!

 • Zoltán írta:

  Itt is szeretném megköszönni az új villanytűzhelyünk, valamint a fi relé bekötését! Tovább fogom Önt ajánlani! K. Zoltán, Dunakesziről

 • Földvári László írta:

  Szép weboldal, áttekinthető és informatív! Sok sikert kívánok!
  Üdv: Földvári László

 • admin írta:

  Üdvözöljük weboldalunkon!

E-mail címe nem kerül megjelenítésre. Kötelező mezők jelölve *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. PUSH ---->