Tibivill Kft. ~ Az áram az erősségünk!

Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében.

Tibivill Kft. ~ Az áram az erősségünk! - Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében.

Bemutatkozás

A Tibivill Kft. egy újpesti székhelyű villanyszerelő vállalkozás formájában működik.

Fő tevékenységi körünk a villanyszerelés, épületvillamossági kivitelezés. Ezen belül is speciálisan minden olyan tevékenység, amely fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatos, így áramszolgáltatói plombák megbontásával járó mérőhelyi munka. Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, üzletek, műhelyek mérőhelyeinek kialakítását, szabványosítását, teljesítmény bővítéshez szükséges fővezeték cserét. 

ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON, DÉMÁSZ által minősített, regisztrált villanyszerelő kollégáink végezhetik ideiglenes és végleges mérőhelyek kialakítását, régiek áthelyezését, szabványosítását, teljesítmény növelést, H tarifás, GEO tarifás, B (éjszakai, vezérelt) tarifás mérőhelyek kialakítását mely tevékenységeket – igény esetén – a szolgáltatóknál történő teljes ügyintézéssel vállaljuk. Amennyiben Önnél a szolgáltató díjnemfizetés miatt kikapcsolta az áramszolgáltatást, netán csak előrefizetős (kártyás) fogyasztásmérővel engedélyezi a visszakapcsolást, forduljon hozzánk bizalommal, mert mindenképp szüksége lesz ránk!

A villanyszerelés területén 30 év tapasztalattal rendelkezünk, minőségi szerszámaink lehetővé teszik a gyors és precíz munkavégzést. Munkánkat többnyire Budapesten és Pest megyében végezzük, azonban egyedi megállapodás esetén az ország bármely pontján állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Munkánk során sajnos sok esetben találkozunk a szakmára szégyent hozó kivitelezésekkel, megoldásokkal, melyek nem hozzáértő villanyszerelő kezeinek nyomát mutatják. A villanyszerelés az egyik legfelelősségteljesebb szakma, ezért nagy odafigyelést, az előírások és szabványok betartását igényli. A felelőtlen munkavégzés és a tudás hiánya a legtöbb esetben villamos balesetekhez, illetve tűzesethez vezet. Munkánkat mindenkor a szabványi előírások alapján végezzük. A vonatkozó szabványoktól, előírásoktól eltérő, vagy azoknak ellentmondó kivitelezést az ügyfél külön kérésére sem vállalunk!

Ügyfeleink nagy megelégedettséggel nyugtázzák, hogy a villamos kivitelezéseket elérhető áron, kizárólag minőségi anyagokkal végezzük, valamint, hogy munkánkra garanciát vállalunk, ezért bátran ajánlanak minket ismerőseiknek, rokonaiknak, amit ezúton is hálásan köszönünk!

Az Ajánlatkérés menüpontban kérhet tőlünk árajánlatot, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találja!

Honlapunkon történő további böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Tibivill Kft. csapata

4.43 avg. rating (88% score) - 14 votes

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. PUSH ---->